Nova convocatòria del programa DRAC d’ajuts a la mobilitat

Castelló de la Plana, Barcelona, Palma, Sàsser.– La Xarxa Vives d’Universitats enceta la segona convocatòria anual d’ajuts DRAC a la mobilitat per a les modalitats de Formació Avançada, Hivern, PDI i PAS. La convocatòria està adreçada a estudiants, Personal d’Administració i Serveis (PAS) i Personal Docent i Investigador (PDI) de les universitats de la Xarxa Vives, i romandrà oberta fins el 15 de maig.

L’objectiu del Programa DRAC és fomentar la mobilitat entre estudiants i professionals de les universitats de la Regió Vives. La primera convocatòria d’aquest curs acadèmic va finalitzar el 15 de gener i durant els 15 dies posteriors es podran consultar els resultats al web de la Xarxa Vives.

A més de les modalitats d’ajuts esmentades, el Programa DRAC també inclou ajuts en modalitats d’Estiu i Màster. Consulteu les bases.