L’Ajuntament de Torelló convoca la quarta beca Segimon Serrallonga

Castelló, Barcelona, Palma.- 21/01/2011.- L’Ajuntament de Torelló convoca la beca Segimon Serrallonga per a l’ampliació d’estudis superiors en universitats estrangeres per al curs acadèmic 2011-2012 (vegeu bases). La quarta edició de la convocatòria s’adreça a persones titulades o estudiants de darrer any d’una titulació de les àrees d’Humanitats, Arts, Ciències Socials i Ciències de l’Educació que hagen cursat o cursen els estudis en alguna universitat o centre d’educació superior dels territoris de parla catalana. La convocatòria finalitza el 8 d’abril i la dotació econòmica de la beca és de 15.000 euros.

La Xarxa Vives d’Universitats col·labora des de l’any 2008 amb l’Ajuntament de Torelló a través de la difusió d’aquesta convocatòria.