9 equips de batxillerat de l’Alacantí s’enfronten en el pròleg de la VII Lliga de Debat Universitari

Castelló de la Plana, Barcelona, Palma, 08.02.2011- La Cívica-Escola Valenciana, la Universitat d’Alacant i el diari «Información» organitzen del 10 al 12 de febrer, la segona edició de la Lliga de Debat per a primer de batxillerat de la comarca de l’Alacantí, amb la colaboració de la Xarxa Vives i l’Institut d’Estudis Catalans. Han confirmat la seua participació 9 equips que debatran sobre el tema Existeix el canvi climàtic?

La competició tindrà lloc del 10 al 12 de feber, de 10 a 14 h. Dijos 10 i divendres 11 de febrer, a la Sala Rafael Altamira de la seu ciutat d’Alacant (Universitat d’Alacant), mentre que dissabte 12 es realitzarà al club diari «Información». Han confirmat la seua participació 9 equips dels Instituts d’Educació Secundària següents: IES Sant Vicent (Sant Vicent del Raspeig), IES García Berlanga (Sant Joan d’Alacant), IES L’Allusser (Mutxamel), IES Mutxamel (Mutxamel), IES Jorge Juan (Alacant ), IES Jaume II (Alacant ) que competeix amb dos equips, IES L’Aljub (Santa Pola) i l’IES Xixona (Xixona).

La Lliga de Debat de batxillerat està adreçada a estudiants de primer de batxillerat de la comarca de l’Alacantí, i té com objectiu crear un espai de formació on els estudiants aprenguen a parlar en públic, a fer equip i a saber defensar un tema tant a favor com en contra. L’activitat neix sota el model de la Lliga de Debat Universitari que la Xarxa Vives organitza anualment. L’equip guanyador d’aquesta edició assistirà a la final de la Lliga de Debat de la Xarxa Vives. En l’edició anterior l’equip guanyador va resultar l’IES Mutxamel.