Nova convocatòria d’intercanvis docents amb universitats alemanyes

Castelló de la Plana, Barcelona, Palma.- 10/02/2011.- L’Institut Ramon Llull impulsa des de l’any 2006, amb la col·laboració de la Xarxa Vives, el Programa de Qualificació Complementària en llengua i cultura catalanes, una iniciativa que permet els estudiants universitaris alemanys completar els coneixements de la seua especialitat amb coneixements d’altres disciplines. El programa consta d’un mòdul bàsic de llengua i cultura catalanes (150 hores) i un mòdul especialitzat (40 hores) i fomenta l’intercanvi de professorat per mitjà dels programes de mobilitat europea, alhora que preveu la realització de pràctiques dels estudiants en empreses i institucions de la regió Vives.

Les universitats de la Xarxa col·laboren en el programa amb la participació d’alguns professors de les universitats membres. Ara s’obri una nova convocatòria per al professorat interessat a impartir classes en algun dels 10 cursos previstos per al 2011, repartits entre 5 universitats alemanyes (Tubinga, Bremen/Hamburg, Saarland, Heidelberg i Ruhr de Bochum). Les sol·licituds es poden cursar a través d’un formulari en línia i el termini de presentació finalitza el 6 de març de 2011.

Vegeu la descripció del programa i els cursos previstos.