Tallers sensorials i visites culturals, eixos de les II Trobades Transfrontereres del Cultur Pro

Girona, Perpinyà i Lleida.- 11/02/2011.- El programa POCTEFA Cultur Pro – Llengua i Cultura professional organitza aquest cap de setmana les segones Trobades transfrontereres a Palafrugell (Baix Empordà) amb la col·laboració de l’ajuntament de la localitat. 24 alumnes dels cursos organitzats en el marc del programa participaran en les activitats programades, entre les quals destaquen la continuació del treball de parelles lingüístiques i la creació de noves parelles, així com la realització de tallers sensorials relacionats amb el món del suro, visites a la Torre de Can Mario i a la Vinacoteca Jordi Grau i la visita a la ruta Josep Pla «Aigua de mar» (vegeu programa).

El Programa POCTEFA Cultur Pro és un projecte de formació concebut per reforçar la integració transfronterera, en el marc de la política regional comunitària de la Unió Europea. Impulsat per la Universitat de Girona (cap de files), la Universitat Perpinyà Via Domitia, la Universitat de Lleida i la Xarxa Vives d’universitats, el projecte s’inicia el 2009 i finalitzarà l’any 2012.

Finançat pels fons FEDER de la UE a través dels Programes Operatius de Cooperació Territorial Espanya-França-Andorra 2007-2013, el projecte és una eina per al desenvolupament territorial integrat, mitjançant la cooperació i l’intercanvi d’experiències interregionals.