Els síndics i defensors universitaris analitzaran a la UdA els greuges derivats de l’aplicació dels graus i d’altres problemes

Castelló, Barcelona, Palma.- 27/04/2011.- La Universitat d’Andorra acollirà el proper 8 de juliol de 2011 la trobada anual de síndics de greuges i defensors universitaris de la Xarxa Vives, que s’emmarca en les activitats del Fòrum Vives. La trobada comptarà amb dues sessions de treball. En la primera es presentarà un estudi per definir indicadors que els participants hauran d’analitzar i esmenar. Durant la segona sessió, s’abordaran els greuges derivats del segon any d’aplicació dels graus i es tractaran altres problemes presentats als síndics i es classificaran per temes. A més dels síndics i defensors, també hi participarà personal de les oficines universitàries que els hi donen suport.

Les dues darreres trobades realitzades van tenir lloc, respectivament, a la Universitat de València el 10 de juliol de 2009 y a la Universitat Miguel Hernández d’Elx, el 9 de juliol de 2010. Aquesta tercera trobada tindrà lloc a la sala d’actes de la Universitat d’Andorra a Sant Julià de Lòria el proper 8 de juliol de 2011.