La cuina de Ferran Adrià, protagonista a la revista BUC

El llibre de Jaume Coll Llinàs, Una passejada per la cuina adriànica / Un paseo por la cocina adriánica, ha estat publicat per l’editorial de la Universitat Politècnica de València (UPV) i ha esdevingut un dels llibre destacats de l’actual número de la revista BUC. Universitat. Cultura. Llibres.

Purificación García, professora del Departament de Tecnologia dels Aliments de la UPV ha publicat un article a la revista BUC sobre el llibre de Coll, Una passejada per la cuina adriànica / Un paseo por la cocina adriánica, on ens explica els orígens de la publicació i el camí recorregut per l’autor en el seu desenvolupament .

García ens explica que «llibre sorgeix a partir de la magnífica laudatio que va preparar l’autor per al nomenament com a doctor honoris causa per la UPV del prestigiós xef Ferran Adrià. Amb aquesta nova obra, Jaume Coll s’encimbella com a millor escriptor gastronòmic del panorama actual. Els seus llibres són una referència del saber fer de xefs que, amb la reflexió gastronòmica i l’anàlisi curosa de la creació culinària, n’han sigut els protagonistes: Nando Jubany, Fermí Puig, Carme Ruscalleda, Sergi Arola o els germans Roca han vist reflectit l’esperit de les seues cuines a través de la mirada de Jaume Coll».

Continuar llegint l’article de Purificación García.