El Cultur Pro participa a la Setmana Europea 2011 de Perpinyà

Perpinyà, Castelló, Barcelona, Palma.- 10/05/2010.- El programa POCTEFA Cultur Pro – Llengua i cultura professional va participar dissabte 7 de maig a l’edició 2011 de la Setmana Europea que va tenir lloc a Perpinyà. El Cultur Pro ha estat present juntament amb altres programes a l’estand destinat per la Universitat de Perpinyà Via Domitia als programes POCTEFA. L’esdeveniment va ser organitzat per l’Ajuntament de Perpinyà, el Consell General dels Pirineus Orientals, la Casa d’Europa dels Pirineus Rosselló, l’Antena Europe Direct dels Pirineus Languedoc Roussillon i diverses associacions europees.

A través dels seus estands, la Universitat de Perpinyà Via Domitia va informar sobre els programes transfronterers POCTEFA finançats pels fons FEDER: Cultur Pro, Transversalis, Etfersaso i Euro-Institut Català Transfronterer. El programa POCTEFA Cultur Pro és un projecte de formació concebut per reforçar la integració transfronterera, en el marc de la política regional comunitària de la Unió Europea. Impulsat per la Universitat de Girona (cap de files), la Universitat de Perpinyà Via Domitia, la Universitat de Lleida i la Xarxa Vives d’Universitats, el projecte es va iniciar el 2009 i finalitzarà l’any 2012.

Finançat pels fons FEDER de la UE a través dels Programes Operatius de Cooperació Territorial Espanya-França-Andorra 2007-2013, el projecte és una eina per al desenvolupament territorial integrat, mitjançant la cooperació i l’intercanvi d’experiències interregionals.