Jornades lingüístiques científiques i tecnològiques a Quebec

Castelló, Barcelona, Palma.- 18/05/2011.- La Xarxa Panllatina de Terminologia Realiter i l’Oficina Quebequesa de la Llengua Francesa organitzen la VII Jornada Científica Realiter 2011 i la I Jornada Tecnològica Realiter 2011, que tindran lloc respectivament ment els dies 1 i 2 de juny a la Universitat Laval de Quebec (Canadà). Ambdues jornades compten amb el suport de la Xarxa Vives d’Universitats.

La VII Jornada Científica Realiter 2011 «Multilingüisme i pràctiques terminològiques» se centrarà en analitzar el paper de la terminologia en les polítiques lingüístiques i en la promoció de la diversitat lingüística, en les necessitats del multilingüisme en els mètodes i pràctiques de la terminología i en la gestió, la difusió i la implantació dels recursos terminològics multilingües. Tindrà lloc l’1 de juny al Grand Salon du Pavillon Pollack de la Universitat Laval. Podeu realitzar la inscripció en línia a aquesta jornada.

La I Jornada Tecnològica Realiter 2011 «Eines pel treball terminològic en Xarxa» se centrarà en la presentació de quatre eines de treball utilitzades per membres de Realiter en la seva organització o institució: el Centre de Terminologia TERMCAT (Catalunya), l’Institut Universitari de Lingüística Aplicada – Universitat Pompeu Fabra (Catalunya), l’Oficina de Traducció (Canadà) i l’Oficina Quebequesa de la Llengua Francesa (Quebec). Tindrà lloc el 2 de juny al Pavillon Desjardins-Pollack (Universitat Laval). Per inscriure-vos a la jornada feu clic aquí.