La innovació en les xarxes socials, al Bar de Ciències de Castelló

Castelló, Barcelona, Palma.- 23/05/2011.- La Càtedra de Divulgació de la Ciència de la Universitat de València ha organitzat per al pròxim dimecres un Bar de Ciències centrat en la innovació en les xarxes socials. Amb la pregunta «Com ens ha canviat la vida Internet?», la tertúlia científica abordarà diverses perspectives sobre l’entorn web 2.0., la interacció comunicativa a través d’Internet, les possibilitats d’accés a la informació i les noves vies d’influència social i política aportades per les Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC). Aquesta sessió s’integra en el cicle «Innova el teu futur», que compta amb el finançament de la Fundació Espanyola per a la Ciència i la Tecnologia del Ministeri espanyol de Ciència i Innovació i de la CAM.

Aquest «Bar de Ciències Innova’t» tindrà lloc el pròxim dimecres 25 de maig a les 18.30 hores, al Café dels Sentits de la Universitat Jaume I i compta amb el suport de la Xarxa Vives d’Universitats i la pròpia Universitat Jaume I. La sessió serà conduïda per Lorena Pardo, periodista d’Onda Cero, i hi participaran Jordi Adell, professor de Didàctica i Organització Escolar de l’UJI, expert en tecnologia educativa i director del Centre d’Educació i Noves Tecnologies (CENT), i Vicent Partal, periodista director de Vilaweb i vicepresident del European Journalism Center.

Més informació a www.uv.es/cdciencia