Darrers dies per participar al premi «Cum Laude»

Barcelona, Castelló de la Plana, Palma.- 20/06/2011.- El proper 30 de juny finalitza el període per participar a la quarta edició del premi «Cum Laude» que organitza l’Institut d’Estudis Món Juïc, amb la col·laboració de la Xarxa Vives d’Universitats i amb el suport de la Generalitat de Catalunya. El guanyador rebrà un premi en metàl·lic de 6.000 € a més de la publicació de l’obra premiada, la seua presentació pública i la distribució arreu del territori de la regió Vives, a totes les universitats i institucions de recerca interessades en el tema que tracte la tesi guanyadora.

La convocatòria té com a objectiu premiar les obres de recerca d’alt nivell de l’àmbit d’humanitats escrites en català, difondre-les i demostrar que la nostra llengua, quan el contingut que revela és de qualitat, travessa fronteres. Poden participar tots els estudiosos que hagen defensat la seua tesi doctoral en el decurs de 2010 en qualsevol universitat de la Xarxa Vives, que hagin obtingut la qualificació de Cum Laude i que l’hagen redactada en català.

Les persones interessades a participar cal que presenten un volum de la tesi doctoral, una còpia de l’informe de la comissió que la va jutjar i un currículum de l’autor a l’Institut d’Estudis Món Juïc (Ap, 33226, 08080 Barcelona).

Consulteu les bases del premi.