El Cultur Pro participa en el II Seminari Etfersaso

Girona, Perpinyà, Lleida.- 01/07/2011.- El cap de files del programa POCTEFA Cultur Pro – Llengua i cultura professional, Quim Pèlach, va participar en el II Seminari Etfersaso que va tenir lloc a la Fundació Universitat de Girona: Innovació i Formació. En aquest segon seminari, en què van participar la rectora de la Universitat de Girona, Anna Maria Geli, i el president de la Universitat de Perpinyà Via Domitia, es va tractar el valor afegit de participar en projectes transfronterers i l’articulació del centre transfronterer de formació i investigació sanitària i social en l’espai transfronterer. En aquesta taula rodona va prendre part Quim Pèlach, qui ha presentat els objectius del programa Cultur Pro i ha parlat de les interrelacions amb l’Etfersaso.

El Programa Interreg IV A Cultur Pro és un projecte de formació concebut per reforçar la integració transfronterera, en el marc de la política regional comunitària de la Unió Europea. Impulsat per la Universitat de Girona (cap de files), la Universitat Perpinyà Via Domitia, la Universitat de Lleida i la Xarxa Vives d’universitats, el projecte s’inicia el 2009 i finalitzarà l’any 2012.

Finançat pels fons FEDER de la UE a través dels Programes Operatius de Cooperació Territorial Espanya-França-Andorra 2007-2013, el projecte és una eina per al desenvolupament territorial integrat, mitjançant la cooperació i l’intercanvi d’experiències interregionals.