Síndics de greuges, defensors i mediadors universitaris de 14 universitats analitzaran la seua tasca comuna a Andorra

Andorra, Castelló de la Plana, Barcelona, Palma.- 04/07/2011.- Síndics de 14 universitats de la regió Vives es reuniran el proper 8 de juliol amb motiu de la trobada anual de síndics de greuges, defensors i mediadors universitaris de la Xarxa Vives. La Universitat d’Andorra acollirà la trobada, que es realitzarà en el marc del Fòrum Vives.

La trobada comptarà amb dues sessions de treball, precedides per l’obertura a càrrec del rector de la Universitat d’Andorra, Daniel Bastida. En la primera Josep M. Goicoechea, mediador de la Universitat d’Andorra, presentarà un estudi per definir indicadors que els participants hauran d’analitzar. Durant la segona sessió, Joan Miró Ametller, síndic de greuges de la Univesitat de Girona abordarà el debat sobre els greuges derivats del segon any d’aplicació dels graus. A més, la síndica de greuges de la Universitat Pompeu Fabra, Paz Battaner moderarà a continuació un debat sobre la classificació temàtica dels problemes presentats als síndics i les seues intervencions. A més dels síndics i defensors, també hi participarà personal de les oficines universitàries que els hi donen suport.

Les dues darreres trobades realitzades van tenir lloc, respectivament, a la Universitat de València el 10 de juliol de 2009 y a la Universitat Miguel Hernández d’Elx, el 9 de juliol de 2010. Aquesta tercera trobada tindrà lloc a la sala d’actes de la Universitat d’Andorra a Sant Julià de Lòria el proper 8 de juliol de 2011.

Consulteu el programa de la trobada.