Què tenen a veure la ciència i la religió amb la crisi actual? I el cinema i les dades biomèdiques?

Castelló de la Plana, Barcelona, Palma.- 22/07/2011.- La relació ciència-religió, la crisi actual, el cinema, la presentació de dades biomèdiques, les bandes juvenils, les administracions públiques del segle XXI i els seus desafiaments, la gestió de la diversitat cultural i molts altres temes podeu tractar-los i analitzar-los aquest estiu amb els cursos de la Guia d’estiu 2011 de la Xarxa Vives d’Universitats. Els cursos de la Guia estan compresos en onze àrees acadèmiques: arts, humanitats, ciències de l’educació, ciències econòmiques, ciències jurídiques, ciències socials, medi ambient, ciències experimentals, ciències de la salut, estudis tècnics i altres i es desenvolupen entre el 15 de maig i el 15 d’octubre.

Encara teniu més de 50 opcions per realitzar un curs d’estiu. Com trobareu el curs que més us interesse? Fàcilment amb el sistema de cerca avançada per àrea temàtica, localitat on es fa el curs, marc organitzatiu i número de curs que inclou el web. A més, enguany, com a novetat, la Guia ofereix la possibilitat de fer cerques geogràfiques de cursos a través d’un mapa.

Un any més, els estudiants universitaris podreu obtenir reconeixement acadèmic en un gran nombre de cursos i obtenir ajudes a la mobilitat entre les universitats de la Xarxa, i amb el programa DRAC Estiu, una línia d’ajuts a la mobilitat per assistir a algun dels cursos o activitats que figuren a la Guia. Des de fa 17 anys, mitjançant la publicació anual de la Guia de cursos d’estiu, la Xarxa Vives promou la coordinació i l’intercanvi en els cursos que realitzen les 21 universitats que en formen part i altres entitats vinculades a aquestes.

A més enguany, els estudiants que us matriculeu en un curs d’estiu podreu obtenir 4 entrades gratuïtes per a visitar el museu Cosmocaixa de Barcelona.