Encara no has triat el teu curs d’estiu? Troba’l a la Guia de cursos 2011

Castelló de la Plana, Barcelona, Palma.- 29/07/2011.- No saps què fer aquest estiu? T’agradaria fer un viatge i formar-te al mateix temps? Si encara no t’has inscrit en cap curs, recorda que durant els mesos d’agost, setembre i octubre pots triar entre els més de 40 cursos que et proposen per a les darreres setmanes de l’estiu les universitats de la regió Vives. Viatja a Prada, Elx, Eivissa o Barcelona i fes un curs d’estiu.

Els cursos recollits a la Guia de cursos d’estiu 2011 tenen lloc fins al 15 d’octubre i s’inclouen cursos de totes les àrees de coneixement: arts, humanitats, ciències de l’educació, ciències econòmiques, ciències jurídiques, ciències socials, medi ambient, ciències experimentals, ciències de la salut, estudis tècnics i altres. Pots fer un curs a la Universitat Miguel Hernández d’Elx sobre community manager, un altre sobre novel·la negra i televisió dels CEUPF, un curs pràctic per navegar per Internet a Eivissa (UEUIB) o un curs sobre música i patrimoni musical als Països Catalans a la UCE, entre d’altres. Cerca el teu curs de manera fàcil i ràpida amb un sistema de cerques geogràfiques o també de cerca avançada per temes, localitats o marcs organitzatius.

Tria com acabaràs l’estiu i no oblides que si ets estudiant universitari, a més a més, podràs obtenir reconeixement acadèmic en molts cursos.

A què esperes? A més, quan et matricules en qualsevol dels cursos de la Guia podràs obtenir també 4 entrades gratuïtes per visitar Cosmocaixa a Barcelona amb els teus amics!