Tallers de tasts a Eivissa

Castelló de la Plana, Barcelona, Palma.- 11/08/2011.- Conèixer els aliments també significa saber dels seus components organolèptics, allò que els fan atractius als ulls, al paladar i als records. Aprendre a gaudir dels aliments és la forma més directa d’incorporar-los a la dieta habitual. La Universitat d’Estiu de la Universitat de les Illes Balears proposa un Taller de tasts que tindrà lloc a Eivissa del 19 al 23 de setembre. Aquest taller combinarà el tast d’aliments tan consubstancials com els vins, el cava, el formatge, la sobrassada, la xocolata o la cervesa, amb el de l’aigua, l’aliment bàsic i universal. Així es pretén contribuir a la transmissió de la dieta mediterrània.

Aquest curs està recollit a la Guia de cursos d’estiu 2011, juntament amb molts altres igualment interessants. Si encara no heu triat un curs d’estiu recordeu que teniu temps fins el 15 d’octubre per escollir entre un total d’onze àrees acadèmiques: arts, humanitats, ciències de l’educació, ciències econòmiques, ciències jurídiques, ciències socials, medi ambient, ciències experimentals, ciències de la salut, estudis tècnics i altres. Per facilitar la tria de cursos, el web inclou un sistema de cerca avançada per àrea temàtica, localitat on es fa el curs, marc organitzatiu i número de curs. Enguany, com a novetat, la Guia ofereix la possibilitat de fer cerques geogràfiques de cursos a través d’un mapa.

Un any més, els estudiants universitaris podran obtenir reconeixement acadèmic en un gran nombre de cursos i obtenir ajudes a la mobilitat entre les universitats de la Xarxa, i amb el programa DRAC Estiu, una línia d’ajuts a la mobilitat per assistir a algun dels cursos o activitats que figuren a la Guia. Des de fa 17 anys, mitjançant la publicació anual de la Guia de cursos d’estiu, la Xarxa Vives promou la coordinació i l’intercanvi en els cursos que realitzen les 21 universitats que en formen part i altres entitats vinculades a aquestes.

Com a novetat, enguany els estudiants que es matriculen en un curs d’estiu podran obtenir 4 entrades gratuïtes per a visitar el museu Cosmocaixa de Barcelona.