La Xarxa Vives participa en la I Trobada internacional de comunitats de graduats sobre mobilitat laboral i treball en xarxa

Castelló de la Plana, Barcelona, Palma.- 16/08/2011.- La Xarxa Vives participarà els dies 15 i 16 de setembre en la «I Trobada Internacional de Comunitats de Graduats: mobilitat laboral i treball en xarxa» que tindrà lloc a Medellin (Colòmbia). Josep Terradellas, secretari general i adjunt al Rector per les Relacions Institucionals i Comunitat de la Universitat de Vic i membre de la Comissió Permanent de la Xarxa, presentarà l’associació com a exemple d’institució formada per universitats de 4 estats europeus que treballen de forma coordinada i destacará el seu paper com a plataforma de serveis innovadors i amb valor afegit per a les universitats, per a la comunitat universitària i per a la societat.

La trobada, que té com a lema «Treball decent un objectiu global», pretén obrir un espai per al diàleg entre els diversos actors socials, polítics i econòmics per parlar dels efectes de la globalització en l’ocupació i la seua trascendència en els processos de formació, per tal de complir amb un dels reptes del mil·leni: «treball decent un objectiu global». El treball d’universitats, estats i empreses desenvolupa un paper rellevant per aconseguir aquest repte atès que en una economia global, atès que el coneixement i la informació són claus en la inclusió social, i la productivitat i la connectivitat són la clau per a la competitivitat global.

Podeu consultar aquí el futllet informatiu i l’agenda d’activitats de la trobada.