Aprofita setembre i octubre per fer un curs d’estiu

Castelló de la Plana, Barcelona, Palma.- 01/09/2011.- Comença el curs acadèmic de la millor manera possible. Aprofita setembre i octubre per triar un curs d’entre els més de 40 que la Guia de cursos d’estiu t’ofereix per aquests 2 mesos. Encara pots viatjar a qualsevol part de la regió Vives i formar-te al mateix temps. Els últims cursos recollits a la Guia 2011 finalitzaran el 15 d’octubre i hi ha opcions de formació de totes les àrees de coneixement: arts, humanitats, ciències de l’educació, ciències econòmiques, ciències jurídiques, ciències socials, medi ambient, ciències experimentals, ciències de la salut, estudis tècnics i altres. Cerca el teu curs de manera fàcil i ràpida amb un sistema de cerques geogràfiques o també de cerca avançada per temes, localitats o marcs organitzatius.

Tria com començar l’any acadèmic i no oblides que si ets estudiant universitari, a més a més, podràs obtenir reconeixement acadèmic en molts cursos.

A què esperes? A més, quan et matricules en qualsevol dels cursos de la Guia podràs obtenir també 4 entrades gratuïtes per visitar Cosmocaixa a Barcelona amb els teus amics! L’entrada és vàlida fins el 18 de setembre del 2011.