Vicent Climent, a la cloenda de la Universitat Catalana d’Estiu a Prada

El president de la Xarxa Vives i rector de la Universitat Jaume I, Vicent Climent, va participar el passat 24 d’agost en l’acte de cloenda de les sessions de la XLIII edició de la Universitat Catalana d’Estiu (UCE), que va tenir lloc a Prada de Conflent (Catalunya Nord). En la seua intervenció, Climent es va felicitar per la reincorporació de l’oferta formativa de l’UCE a la Guia de cursos d’estiu de la Xarxa i va recordar que a la Guia s’apleguen els cursos d’estiu de 23 universitats i 6 marcs associats, “i entre tots els marcs configuren una oferta on destaca el volum de cursos dels àmbits de les ciències socials, les humanitats i les ciències de la salut, però amb propostes per a tots els interessos”. Així mateix, el rector Climent va destacar la necessitat de sumar esforços entre institucions: “La coordinació entre les universitats a través de la Xarxa, l’UCE i l’Institut d’Estudis Catalans esdevé el millor exemple del camí que hem de trepitjar en el futur”.

A la sessió de cloenda de la UCE es van lliurar dos nous premis Canigó: a Òmnium Cultural (recollit per la seua presidenta Muriel Casals) i a l’expresident de la Generalitat de Catalunya Jordi Pujol. A banda dels premiats, van compartir taula amb el president de la Xarxa el conseller d’Economia i Coneixement de la Generalitat de Catalunya, Andreu Mas-Colell; el president de l’equip rector de l’UCE, Jordi Sales, i els professors Jordi Casassas i Joan Becat.