L’Observatori de la Recerca presenta el portal web MERIDIÀ

Castelló de la Plana, Barcelona, Palma.- 18/11/2011.- El 18 de novembre de 2011, l’Observatori de la Recerca (OR-IEC) va presentar al Ple de la Secció Filològica de l’IEC el portal web MERIDIÀ, així com l’inici dels treballs de redacció de la tercera edició dels Reports a la recerca a Catalunya (2003-2009).

També es presentà un estudi quantitatiu de la recerca en filologia i lingüística a Catalunya (2000-2009), a partir dels recursos invertits i dels resultats obtinguts. Gairebé tota la informació s’ha extret de MERIDIÀ i, naturalment, hauria de ser examinada i comentada qualitativament per experts en la matèria. En aquest sentit, podeu consultar el text complet de l’estudi i, si s’escau, enviar un comentari al bloc o un correu electrònic a l’OR-IEC.