Jornada «Què fem amb la llengua en l’ensenyament?» a València

València, Barcelona, Palma.- 16/01/2012.- L’edifici Octubre Centre de Cultura Contemporània de València acollirà el proper 28 de gener una jornada matinal d’actualització científica per a professorat de secundària i de batxiller, que té per títol «Què fem amb la llengua en l’ensenyament?. Eines per a la seguretat i l’assertivitat en la docència de matèries en valencià». Les persones interessades poden inscriure’s del 17 al 24 de gener a aquest enllaç.

La jornada s’adreça al professorat de secundària i batxillerat que imparteix matèries en valencià en qualsevol assignatura i pretén oferir instruments pràctics de suport en els dos sentits que més solen preocupar els docents. D’una banda, tècniques i habilitats assertives i comunicatives, tan importants per a transmetre els continguts com els continguts mateixos. De l’altra, el bagatge lingüístic fonamental que assegura la qualitat lingüística d’una manera pràctica i centrada en les solucions.

Els assistents inscrits rebran un exemplar del llibre Gramàtica zero: el millor ús amb la mínima gramàtica. Vegeu el programa complet.

La jornada està organitzada per la Delegació del Rector per a la Incorporació a la Universitat (Universitat de València), el Servei de Política Lingüística (UV), l’Institut d’Estudis Catalans, la Unitat de Cultura Científica – Càtedre de Divulgació de la Ciència (UV), la Xarxa Vives d’Universitats i Octubre Centre de Cultura Contemporània.