València reflexiona sobre la llengua a l’ensenyament

València, Barcelona, Palma.- 26/01/2012.- Aquest dissabte 28 de gener tindrà lloc, a l’edifici Octubre Centre de Cultura Contemporània,  la jornada matinal «Què fem amb la llengua en l’ensenyament?. Eines per a la seguretat i l’assertivitat en la docència de matèries en valencià».

La jornada s’adreça al professorat de ‘Educació Secundària Obligatòria i Batxillerat que imparteix matèries en valencià en qualsevol assignatura i pretén oferir instruments pràctics de suport en els dos sentits que més solen preocupar els docents. D’una banda, tècniques i habilitats assertives i comunicatives, tan importants per a transmetre els continguts com els continguts mateixos. De l’altra, el bagatge lingüístic fonamental que assegura la qualitat lingüística d’una manera pràctica i centrada en les solucions.

Els assistents inscrits rebran un exemplar del llibre Gramàtica zero: el millor ús amb la mínima gramàtica. Vegeu el programa complet.

La jornada està organitzada per la Delegació del Rector per a la Incorporació a la Universitat (Universitat de València), el Servei de Política Lingüística (UV), l’Institut d’Estudis Catalans, la Unitat de Cultura Científica – Càtedra de Divulgació de la Ciència (UV), la Xarxa Vives d’Universitats i Octubre Centre de Cultura Contemporània.