Cultur Pro, exemple d’aprenentatge de llengües al 5è Seminari del TEIN


Banyuls de la Marenda, Girona, Lleida.- 27/01/2012.- La xarxa transfronterera Euro-Institut TEIN organitza el 5è Seminari «Transfrontier Euro-Institut Network-TEIN», que tindrà lloc a Banyuls de la Marenda, els dies 6 i 7 de febrer. Consulteu el programa.

En el marc d’aquest seminari es presentarà el programa Cultur Pro com a exemple d’aprenentatge de la llengua del veí per als professionals. A més, Jordi Cicres, de la Universitat de Girona, i Martine Camiade, de la Universitat de Perpinyà Via Domitia, presentaran també el Grup Transfronterer de Formació i Recerca que s’ha creat amb motiu del Cultur Pro.

El programa POCTEFA Cultur Pro és un projecte de formació concebut per reforçar la integració transfronterera, en el marc de la política regional comunitària de la Unió Europea. Impulsat per la Universitat de Girona (cap de files), la Universitat de Perpinyà Via Domitia, la Universitat de Lleida i la Xarxa Vives d’Universitats, el projecte s’inicia el 2009 i finalitzarà l’any 2012. Finançat pels fons FEDER de la UE a través dels Programes Operatius de Cooperació Territorial Espanya-França-Andorra 2007-2013, el projecte és una eina per al desenvolupament territorial integrat, mitjançant la cooperació i l’intercanvi d’experiències interregionals. Cultur Pro consisteix en un grup de vuit accions que contemplen tant la formació presencial a ambdós costats dels Pirineus com la formació a distància.