La Xarxa Vives, present a la conferència anual de l’Associació Europea d’Universitats

Castelló de la Plana, Barcelona, Palma.- 15/02/2012.- El vicepresident I de la Xarxa Vives d’Universitats, Joan Viñas i Salas participarà a la conferència anual de l’Associació Europea d’Universitats (European University Association – EUA), que tindrà lloc els dies 22 i 23 de març a la Universitat de Warwick (Regne Unit). El tema que tractarà la conferència d’enguany és La sostenibilitat de les universitats europees.

La conferència anual de l’EUA reuneix els líders universitaris, investigadors, estudiants, responsables polítics i altres parts interessades, per discutir els desafiaments relacionats amb la sostenibilitat de les institucions europees d’educació superior. Durant la conferència, l’EUA i els seus membres debatran sobre la manera de garantir un ensenyament de qualitat i oferir una investigació d’excel·lència en l’entorn actual,  tenint en compte els diferents models desenvolupats en els diversos sistemes d’educació superior.

L’Associació Europea d’Universitats representa i dóna suport a institucions d’educació superior en 47 països, proporcionant un fòrum únic per cooperar i mantenir-se al corrent de les últimes tendències en l’educació superior i les polítiques de recerca. Els membres de l’EUA són les universitats europees que participen en la docència i la investigació, les associacions nacionals de rectors i altres organitzacions actives en l’educació superior i la investigació. L’EUA és el resultat d’una fusió entre l’Associació d’Universitats Europees (CRE) i la Confederació de les Conferències de Rectors de la Unió, que va tenir lloc a Salamanca, Espanya el 31 de març de 2001.