Josep Massot i Muntaner, Premi d’Honor de les Lletres Catalanes 2012

Barcelona, Castelló, Palma.- 27/03/2012.- La Coordinadora d’Estudis Universitaris de Filologia Catalana felicita el pare Josep Massó i Muntaner pel Premi d’Honor de les Lletres Catalanes, que reconeix la seva destacadíssima trajectòria com a filòleg, historiador, editor de les Publicacions de l’Abadia de Montserrat i defensor incansable de la llengua catalana. En l’àmbit de la filologia catalana, cal destacar les obres següents: Els mallorquins i la llengua autòctona (1972), Els escriptors i la Guerra Civil a les Balears (1990), Els intel·lectuals mallorquins davant el franquisme (1992), Guerra civil i repressió a Mallorca (1997), Tres escriptors davant la guerra civil (1998) i Els viatges folklòrics de Marià Aguiló (2002).