Nova col·lecció “Meridians”

Barcelona, Castelló de la Plana, Palma.- 03/05/2012.- La Càtedra Màrius Torres ha publicat el primer volum de la nova col·lecció Meridians. La col·lecció, continuadora de l’esperit de Philologica, aplega des d’edicions, especialment crítiques i/o anotades, de materials literaris de difícil accés, fins a volums amb textos crítics de diversos períodes de la literatura catalana o de diverses disciplines i escoles teòriques i crítiques.

Jordi Malé
Les idees literàries al període d’entreguerres. Antologia de textos Lleida, Càtedra Màrius Torres
& Pagès editors, 2012 (870 p.).
Antologia que aplega una àmplia selecció d’articles, pròlegs, etc., d’autors dels anys vint i trenta, dedicats a reflexionar i polemitzar sobre aspectes de la poesia, la prosa, el teatre i la crítica literària de l’època.
Transcripcions d’Anna Gómez, Carme Vallès i Víctor Verdú. Textos revisats per Maite Puig (coord.), Andratx Badia, Anna Llovera, Gerard Martínez i Àngels Marzo.