El Circuit de Ciència analitza la comunicació sobre salut a Vic

Castelló de la Plana, Barcelona, Palma.- 10/05/2012.- El Casino de Vic, acollirà, el 15 de maig a les 18 h, una nova sessió del Circuit de Ciència 2012, en el marc del Fòrum Vives, sobre el tema Professionals i nouvinguts: claus per a una bona comunicació sobre salut.

L’activitat serà presentada per Àngel Torres, professor de Facultat de Ciències de la Salut i el Benestar de la Universitat de Vic i comptarà amb la participació de Rafael Guayta, metge especialista en Salut Pública i Immigració; Carles López, director i metge de l’ABS de Salt i Jaume M. March, professor de l’Escola Politècnica Superior de la UVic i membre del Projecte Melisa. L’activitat està oberta a totes aquelles persones que estiguen interessades.

El debat serà el tercer del cicle del Circuit de Ciència 2012 que es va estrenar el darrer 8 de febrer a València amb la jornada «Som esclaus dels nostres gens?». La jornada va tenir lloc a l’Octubre Centre de Cultura Contemporània de València i va comptar amb l’assistència de més de 130 persones. La segona sessió del Circuit de Ciències tindrà lloc al Club Información d’Alacant el proper 14 de maig, i té com a títol «Alacant i les infraestructures ferroviàries europees» (vegeu el programa).

El Circuit de Ciència s’emmarca en els tallers universitaris del Fòrum Vives organitzats per la Xarxa Vives conjuntament amb la Càtedra de Divulgació de la Ciència de la Universitat de València (UV) i la col·laboració de l’Institut d’Estudis Catalans, Acció Cultural del País Valencià, la Fundació Espanyola per a la Ciència i la Tecnologia (Fecyt), la Xarxa d’Unitats de Cultura Científica i la CAM Obra Social.