Vols ser lector de català a universitats estrangeres? Apunta’t a l’IRL!

Castelló de la Plana, Barcelona, Palma.- 18/05/2012.- L’Institut Ramon Llull (IRL) ha obert avui, la convocatòria pública de selecció de professorat de català per a universitats de fora del domini lingüístic de la llengua catalana, per al curs 2012-2013, entre les quals s’inclouen universitats d’Alemanya, Bèlgica, Estat espanyol, Estats Units, França, Itàlia i Regne Unit.

Les persones seleccionades seran lectors de català durant un curs acadèmic, amb possibilitat de continuïtat de fins a un màxim de tres cursos acadèmics més. Per presentar la candidatura, cal emplenar el formulari en línia disponible al web de l’Institut Ramon Llull, on també figuren les bases de la convocatòria, i adjuntar la documentació requerida.

El període de presentació de sol·licituds finalitza l’1 de juny de 2012.

L’Institut Ramon Llull promou l’ensenyament de la llengua, la literatura i la cultura catalanes a les universitats i altres centres d’estudis superiors. D’acord amb aquest objectiu, l’Institut organitza anualment convocatòries de selecció de professorat d’estudis catalans a les universitats amb les quals col·labora per cobrir les vacants i garantir d’aquesta manera la continuïtat de la docència.