Aprofita l’estiu per aprendre com assolir l’éxit en el món dels negocis

Castelló de la Plana, Barcelona, Palma.- 28/05/2012.- En el context econòmic actual, millorar les capacitats comercials és clau per a obtenir l’éxit en una negociació. Per aquest motiu, la Guia de cursos d’estiu 2012 proposa una selecció de cursos que tenen com objectiu proporcionar eines personals i empresarials per assolir bons resultats en el mòn dels negocis.

Analitzeu els aspectes claus del comerç electrònic amb el curs Negoci electrònic: vendre a través d’Internet, identifiqueu oportunitats i amenaces en l’entorn comercial actual, Estratègies de màrqueting per millorar els resultats dels negocis o bé, estudieu nous canals de promoció a través de les xarxes socials amb el curs  Comerç de proximitat: com treure partit de les xarxes socials?.

Altres cursos? Vegeu Crea el teu propi negoci a través d’un simulador: jocs d’empresa, Taller sobre models de negoci: iniciació a l’ús del llenç com a eina d’anàlisi i generació de models, Intel·ligència de negocis, Tècniques i habilitats per negociar amb èxit, Com obrir el teu negoci a Internet, Emprende con éxito en Internet. Claves para generar negocios online.

Aquests i altres cursos de diverses temàtiques estan recollits a la Guia de cursos d’estiu 2012. Tots els cursos de la Guia es desenvolupen entre el 15 de maig i el 15 d’octubre, amb un total d’onze àrees acadèmiques: arts, humanitats, ciències de l’educació, ciències econòmiques, ciències jurídiques, ciències socials, medi ambient, ciències experimentals, ciències de la salut, estudis tècnics i altres. Per facilitar la tria de cursos, el web inclou un sistema de cerca avançada per àrea acadèmica, localitat on es fa el curs, marc organitzatiu, número de curs i també hi ha la possibilitat de fer cerques geogràfiques de cursos a través d’un mapa.

Un any més, els estudiants universitaris podran obtenir reconeixement acadèmic en un gran nombre de cursos i obtenir ajudes a la mobilitat entre les universitats de la Xarxa, i amb el programa DRAC Estiu, una línia d’ajuts a la mobilitat per assistir a algun dels cursos o activitats que figuren a la Guia. Des de fa 17 anys, mitjançant la publicació anual de la Guia de cursos d’estiu, la Xarxa Vives promou la coordinació i l’intercanvi en els cursos que realitzen les 21 universitats que en formen part i altres entitats vinculades a aquestes.