Cursos de «coaching» i lideratge personal a la Guia de cursos d’estiu

Castelló de la Plana, Barcelona, Palma.-30/05/2012.- L’ Aula Interuniversitària de Matadepera ens convida a reflexionar sobre els reptes de portar una vida plena i ens proposa el curs d’estiu Coaching per al lideratge personal  de la Guia de cursos d’estiu per conèixer el camí cap a la satisfacció a través del coneixement personal.

El curs tindrà lloc a la localitat de Matadepera del 19 al 27 de juny. La finalitat d’aquest procés de coaching és convidar a reflexionar sobre una sèrie de desafiaments o reptes per a un gran nombre de persones, a les quals se’ls plantegen dificultats a l’hora de portar una vida plena, equilibrada i amb àmplies possibilitats d’elecció. El desenvolupament de les sessions de coaching, mitjançant la reflexió personal, persegueix la presa de consciència i el coneixement de cada persona sobre ella mateixa i la seua manera d’actuar, com a camí cap a la satisfacció.

Si voleu aprofondir més en el coaching,  la Guia de cursos d’esti us proposa una mostra d’altres cursos com ara: Recursos humans: entrenament (coaching), lideratge i selecció de personal igualitària (virtual), Coaching i alt rendiment esportiu, Habilitats de coaching i PNL com a eines de gestió emocionals per a docents, Coaching de la rialla (risoteràpia), Introducció al coaching, Noves eines educatives. Coaching per a docents, Introducció al coaching, Coaching laboral, Aprenent a liderar. Coaching per lideratge.

Aquests i altres cursos de diverses temàtiques estan recollits a la Guia de cursos d’estiu 2012. Tots els cursos de la Guia es desenvolupen entre el 15 de maig i el 15 d’octubre, amb un total d’onze àrees acadèmiques: arts, humanitats, ciències de l’educació, ciències econòmiques, ciències jurídiques, ciències socials, medi ambient, ciències experimentals, ciències de la salut, estudis tècnics i altres. Per facilitar la tria de cursos, el web inclou un sistema de cerca avançada per àrea acadèmica, localitat on es fa el curs, marc organitzatiu, número de curs i també hi ha la possibilitat de fer cerques geogràfiques de cursos a través d’un mapa.

Un any més, els estudiants universitaris podran obtenir reconeixement acadèmic en un gran nombre de cursos i obtenir ajudes a la mobilitat entre les universitats de la Xarxa, i amb el programa DRAC Estiu, una línia d’ajuts a la mobilitat per assistir a algun dels cursos o activitats que figuren a la Guia. Des de fa 17 anys, mitjançant la publicació anual de la Guia de cursos d’estiu, la Xarxa Vives promou la coordinació i l’intercanvi en els cursos que realitzen les 21 universitats que en formen part i altres entitats vinculades a aquestes.