Vinaròs i Morella, seus del tercer curs de formació didàctica de la llengua com a idioma estranger

Castelló de la Plana, Barcelona, Palma.- 07.06.2012.- L’Institut Ramon Llull, l’Acadèmia Valenciana de la Llengua i la Xarxa Vives d’Universitats organitzen el III Curs d’introducció a la didàctica de la llengua com a idioma estranger, que tindrà lloc a Vinaròs i Morella del 16 al 19 d’octubre de 2012.

Aquest curs s’adreça a llicenciats i graduats, preferentment en filologia catalana, i a estudiants del darrer any de grau de llicenciatura amb l’objectiu de contribuir a la formació de futurs professors per a l’exercici de la docència de la llengua en universitats de l’exterior (vegeu el programa i el formulari de preinscripció).

Per a les persones interessades, s’oferten 40 places. El preu de la matrícula són 120 € i inclou la participació en el curs, el material didàctic, l’allotjament en règim de pensió completa i el transport en autocar Vinaròs-Morella, Morella-Vinaròs.

A més, les persones interessades podran sol·licitar un ajut a la mobilitat DRAC Hivern de la Xarxa Vives per assistir al curs. L’ajut cobreix les despeses d’allotjament i matrícula fins  un màxim de 420 € i les despeses de desplaçament en funció de la universitat de procedència. Per a més informació i sol·licituds consulteu les bases els punts d’informació habituals de la vostra Universitat.