Aprofita els cursos d’estiu per millorar les teues habilitats comunicatives

Castelló de la Plana, Barcelona, Palma.- 08/06/2012.- La Universitat d’Estiu a Manresa acull, del 9 al 13 de juliol, el curs  Millorem la nostra comunicació oral i escrita en el marc de la Guia de cursos d’estiu de la Xarxa Vives.

El curs té com a objectiu proporcionar recursos per millorar les habilitats orals i escrites. A més, es tractaran estratègies per a ser millors comunicadors i s’estudiarà la comunicació noverbal, tècniques que ens permetran entendre i fer-nos entendre millor.

Però hi ha molt més. A la Guia de cursos d’estiu podreu trobar altres cursos relacionats amb la comunicació personal com ara: La veu i el cos: eines per millorar la comunicacióAprendre a parlar en públic, Taller de comunicació interpersonal, Millorem la comunicació, Aprendre a argumentar: curs d’argumentació no formal Tècniques d’expressió oral, Presentacions en públicCom parlar bé en públic? Imatge, comunicació i oratòria i Habilitats de comunicació per a l’exposició pública.

Aquests i altres cursos de diverses temàtiques estan recollits a la Guia de cursos d’estiu 2012. Tots els cursos de la Guia es desenvolupen entre el 15 de maig i el 15 d’octubre, amb un total d’onze àrees acadèmiques: arts, humanitats, ciències de l’educació, ciències econòmiques, ciències jurídiques, ciències socials, medi ambient, ciències experimentals, ciències de la salut, estudis tècnics i altres. Per facilitar la tria de cursos, el web inclou un sistema de cerca avançada per àrea acadèmica, localitat on es fa el curs, marc organitzatiu, número de curs i també hi ha la possibilitat de fer cerques geogràfiques de cursos a través d’un mapa.

Un any més, els estudiants universitaris podran obtenir reconeixement acadèmic en un gran nombre de cursos i obtenir ajudes a la mobilitat entre les universitats de la Xarxa, i amb el programa DRAC Estiu, una línia d’ajuts a la mobilitat per assistir a algun dels cursos o activitats que figuren a la Guia. Des de fa 18 anys, mitjançant la publicació anual de la Guia de cursos d’estiu, la Xarxa Vives promou la coordinació i l’intercanvi en els cursos que realitzen les 21 universitats que en formen part i altres entitats vinculades a aquestes.