Exposició «Josep M. de Sagarra: La sonoritat de les paraules»

Barcelona, Castelló de la Plana, Palma.- 17/06/2012.- L’Àrea de Difusió de la Biblioteca de Catalunya informa que ja es pot visitar la nova exposició Josep M. de Sagarra, la sonoritat de les paraules a l’Espai Zero, amb motiu de l’any del cinquantenari de la mort de l’escriptor barceloní. Les comissàries de l’exposició són Joana Escobedo, Anna Gudayol i M. Rosa Montalt, de la Unitat Bibliogràfica.

La mostra que es podrà veure fins al 8 de juliol (horari: De dilluns a divendres, de 9 a 20h i dissabtes, de 9 a 14h) conté imatges, manuscrits, textos mecanografiats, llibres de poemes, notes, articles… d’aquest autor que excel·lí en tota mena de gèneres: teatre, poesia, novel·la, traducció i prosa periodística.

Per a més informació cliqueu aquí.