Ompli el teu temps lliure de ritme amb la Guia de cursos d’estiu

Castelló de la Plana, Barcelona, Palma.- 18/06/2012.- El ball forma part de la nostra vida en la mesura en què ens alegra l’esperit i ens allibera. El ball i la música estan lligats a les nostres rutines diàries de manera que ni ens n’adonem però algunes persones fan d’aquests seua forma de vida, la seua professió. Per a tots, la Guia de cursos d’estiu recull diverses propostes per a aprofundir coneixements o per descobrir estils i aspectes del ball que fins ara no heu tingut l’oportunitat de conéixer.

Us en presentem una mostra:
· Aplicacions educatives dels balls caribenys: merengue, txa-txa-txà, salsa i balls en roda
· Laboratori de creació i composició coreogràfica de modern-jazz
· Curso internacional de música moderna (VI)
· La dansa africana com a instrument educatiu
· Dansa per a tots: nivell iniciació, mitjà i avançat

Aquests i altres cursos de diverses temàtiques estan recollits a la Guia de cursos d’estiu 2012. Tots els cursos de la Guia es desenvolupen entre el 15 de maig i el 15 d’octubre, amb un total d’onze àrees acadèmiques: arts, humanitats, ciències de l’educació, ciències econòmiques, ciències jurídiques, ciències socials, medi ambient, ciències experimentals, ciències de la salut, estudis tècnics i altres. Per facilitar la tria de cursos, el web inclou un sistema de cerca avançada per àrea acadèmica, localitat on es fa el curs, marc organitzatiu, número de curs i també hi ha la possibilitat de fer cerques geogràfiques de cursos a través d’un mapa.

Un any més, els estudiants universitaris podran obtenir reconeixement acadèmic en un gran nombre de cursos i obtenir ajudes a la mobilitat entre les universitats de la Xarxa, i amb el programa DRAC Estiu, una línia d’ajuts a la mobilitat per assistir a algun dels cursos o activitats que figuren a la Guia. Des de fa 18 anys, mitjançant la publicació anual de la Guia de cursos d’estiu, la Xarxa Vives promou la coordinació i l’intercanvi en els cursos que realitzen les 21 universitats que en formen part i altres entitats vinculades a aquestes.