Descobreix el món de les xarxes socials amb la Guia de cursos d’estiu!

Castelló de la Plana, Barcelona, Palma.- 25/06/2012.- La força dels espais de relació a la xarxa dóna lloc a noves oportunitats i conflictes, que són objecte d’anàlisi aquest estiu amb iniciatives formatives com les de la Universitat d’Estiu de la Universitat Autònoma de Barcelona , que ens presenta el curs Xarxes socials i bens comuns digitals (digital commons).

L’objectiu del curs és plantejar un apropament innovador a aquesta temàtica, centrat en l’anàlisi dels béns comuns digitals i en la presentació de diverses experiències en curs.  Si us interessen les xarxes socials i voleu aprofondir en el seu anàlisi a  la Guia de cursos d’estiu podreu trobar altres cursos relacionats amb les xarxes socials com ara:

Les web i recursos 2.0 aplicats al sector esportiu
Ús de les xarxes socials per a docents
Community manager
El valor de la informació en l’era de les xarxes socials
Com aprofitar les xarxes socials

Aquests i altres cursos de diverses temàtiques estan recollits a la Guia de cursos d’estiu 2012. Tots els cursos de la Guia es desenvolupen entre el 15 de maig i el 15 d’octubre, amb un total d’onze àrees acadèmiques: arts, humanitats, ciències de l’educació, ciències econòmiques, ciències jurídiques, ciències socials, medi ambient, ciències experimentals, ciències de la salut, estudis tècnics i altres. Per facilitar la tria de cursos, el web inclou un sistema de cerca avançada per àrea acadèmica, localitat on es fa el curs, marc organitzatiu, número de curs i també hi ha la possibilitat de fer cerques geogràfiques de cursos a través d’un mapa.

Un any més, els estudiants universitaris podran obtenir reconeixement acadèmic en un gran nombre de cursos i obtenir ajudes a la mobilitat entre les universitats de la Xarxa, i amb el programa DRAC Estiu, una línia d’ajuts a la mobilitat per assistir a algun dels cursos o activitats que figuren a la Guia. Des de fa 18 anys, mitjançant la publicació anual de la Guia de cursos d’estiu, la Xarxa Vives promou la coordinació i l’intercanvi en els cursos que realitzen les 21 universitats que en formen part i altres entitats vinculades a aquestes.