La Xarxa Vives, exemple de bones pràctiques en la gestió agrupada de cursos EILC de català

Castelló de la Plana, Barcelona, Palma.- 26/06/2012.- Representants de la Xarxa Vives participaran els dies 27 i 28 de juny de 2012 a les Jornades de mobilitat Erasmus (vegeu el programa complet), organitzades per l’Organisme Autònom de Programes Educatius Europeus (OAPEE) del Ministeri d’Educació espanyol. La Xarxa ha estat convidada a participar amb una ponència, com a exemple de bones pràctiques en l’organització dels cursos EILC de català per a Erasmus.

Les jornades s’adrecen a vicerectors i directors de Relacions Internacionals de les universitats e institucions d’ensenyament artístic superior participants al programa Erasmus, que enguany compleix 25 anys. Les sessions de treball tindran lloc a l’edifici històric de la Universitat de Valladolid.