T’interessa la cuina? Aprofita aquest estiu per aprendre’n més

Castelló de la Plana, Barcelona, Palma.- 25/06/2012.- Els Juliols de la UB us proposen el curs Cultura gastronómica y cocinas de China, amb el qual coneixereu l’essència autèntica de la gastronomia xinesa, una de les més brillants i antigues del món. A més, també podreu assistir a demostracions pràctiques amb els ingredients, les tècniques i les característiques particulars dels diferents estils culinaris d’aquest país.

Però si us interessa la cuina en general, a la Guia de cursos d’estiu 2012 podreu trobar molts més cursos com ara:
Cuina i salut (taller magistral)
Explora les plantes aromàtiques
– Compra, conservació i cuina moderna i saludable
L’alimentació i el bon rendiment intel·lectual: dieta i pràctiques de cuina

Aquests i altres cursos de diverses temàtiques estan recollits a la Guia de cursos d’estiu 2012. Tots els cursos de la Guia es desenvolupen entre el 15 de maig i el 15 d’octubre, amb un total d’onze àrees acadèmiques: arts, humanitats, ciències de l’educació, ciències econòmiques, ciències jurídiques, ciències socials, medi ambient, ciències experimentals, ciències de la salut, estudis tècnics i altres. Per facilitar la tria de cursos, el web inclou un sistema de cerca avançada per àrea acadèmica, localitat on es fa el curs, marc organitzatiu, número de curs i també hi ha la possibilitat de fer cerques geogràfiques de cursos a través d’un mapa.

Un any més, els estudiants universitaris podran obtenir reconeixement acadèmic en un gran nombre de cursos i obtenir ajudes a la mobilitat entre les universitats de la Xarxa, i amb el programa DRAC Estiu, una línia d’ajuts a la mobilitat per assistir a algun dels cursos o activitats que figuren a la Guia. Des de fa 18 anys, mitjançant la publicació anual de la Guia de cursos d’estiu, la Xarxa Vives promou la coordinació i l’intercanvi en els cursos que realitzen les 21 universitats que en formen part i altres entitats vinculades a aquestes.