II Col·loqui Internacional Miquel Martí i Pol: primera circular

Barcelona, Castelló de la Plana, Palma.- 04/07/2012.-

La Càtedra Verdaguer d’Estudis Literaris, el Departament de Filologia i Didàctica de la Llengua i la Literatura de la Facultat d’Educació, Traducció i Ciències Humanes i el Grup de recerca «Textos literaris contemporanis: estudi, edició i traducció», tots tres de la Universitat de Vic, amb la col·laboració de la Societat Catalana de Llengua i Literatura, la Fundació Miquel Martí i Pol, l’Ajuntament de Roda de Ter i Reduccions: revista de poesia convoquen el II Col·loqui Internacional Miquel Martí i Pol, que tindrà lloc a Barcelona, Vic i Roda de Ter, el 17-19 d’octubre de 2013.

El Col·loqui s’ha estructurat en tres grans línies temàtiques:

I. Miquel Martí i Pol. L’escriptor. (vida, poesia, narrativa, crítica, traduccions, assaigs, aspectes biogràfics…)

II. Miquel Martí i Pol. La projecció i recepció. (incidència en altres escriptors, projecció social i didàctica, edicions, traduccions de l’obra, nova cançó, adaptacions teatrals i corals a partir de la seva obra…)

III. Miquel Martí i Pol i la seva època. Context literari, social i polític. (corrents literaris, grups, revistes, el món de les fàbriques, moviments socials i literatura…)

Sou convidats a presentar-hi resums d’uns 1.500 espais aproximadament (per correu electrònic a colinternacionalmmp@uvic.cat) abans del 31 de gener de 2013. El resum ha d’anar acompanyat d’un petit currículum de l’autor/a. Es notificarà abans del 28 de febrer de 2013 si les comunicacions han estat acceptades.
La durada de les comunicacions serà de 20 minuts.

Us podeu descarregar la circular en PDF: PRIMERA CIRCULAR II Colloqui Internacional MMP.