La formació amb eines informàtiques, clau de futur

Castelló de la Plana, Barcelona, Palma.- 05/07/2012.- La formació amb les més modernes eines informàtiques és un element clau d’èxit professional en tant que permet maximitzar els recursos de treball i la productivitat. Avui en dia, l’era de la informació i de la comunicació ha posicionat les eines informàtiques com elements indispensables de producció de treball. En aquest sentit, la Guia de cursos d’estiu 2012 us proposa un recull de cursos per aprendre a utilitzar algunes de les eines de més demanda al món laboral:

AutoCAD 3D
– Curs bàsic de GNU/Linux
Gestió productiva del correu electrònic amb el Gmail
Fes-te la teua pròpia pàgina web. Aprofundiment
Curs oficial Apple en Final Cut Pro X
L’art de l’animació 3D
Joomla! Desenvolupament i gestió de llocs web de manera professional

Aquests i altres cursos de diverses temàtiques estan recollits a la Guia de cursos d’estiu 2012. Tots els cursos de la Guia es desenvolupen entre el 15 de maig i el 15 d’octubre, amb un total d’onze àrees acadèmiques: arts, humanitats, ciències de l’educació, ciències econòmiques, ciències jurídiques, ciències socials, medi ambient, ciències experimentals, ciències de la salut, estudis tècnics i altres. Per facilitar la tria de cursos, el web inclou un sistema de cerca avançada per àrea acadèmica, localitat on es fa el curs, marc organitzatiu, número de curs i també hi ha la possibilitat de fer cerques geogràfiques de cursos a través d’un mapa.

Un any més, els estudiants universitaris podran obtenir reconeixement acadèmic en un gran nombre de cursos i obtenir ajudes a la mobilitat entre les universitats de la Xarxa, i amb el programa DRAC Estiu, una línia d’ajuts a la mobilitat per assistir a algun dels cursos o activitats que figuren a la Guia. Des de fa 18 anys, mitjançant la publicació anual de la Guia de cursos d’estiu, la Xarxa Vives promou la coordinació i l’intercanvi en els cursos que realitzen les 21 universitats que en formen part i altres entitats vinculades a aquestes.