T’agrada la fotografia? Apren les millors tècniques amb els cursos d’estiu de la Xarxa

Castelló de la Plana, Barcelona, Palma.- 09/07/2012.- Aquest estiu la Guia de cursos d’estiu de la Xarxa posa a l’abast d’aquelles persones que estigueu interessades en el món de la fotografia, un recull de cursos per aprendre a fotografiar correctament i traure el millor profit a les vostres imatges. Si voleu aprendre com composar paisatges, identificar les particularitats de la fotografia nocturna i escenes amb poca llum i potenciar l’expressivitat de les imatges, així com obtenir el major profit de les imatges a través del programari d’edició fotogràfica, vegeu els cursos que us proposem:

Fotografia i retoc amb programes lliures i gratuïts en el marc de la web 2.0
Fotografia de viatges
Taller de fotografia
Fotografia la nit
Fotografia digital per a dispositius mòbils: tècnica i pràctica
Taller de fotografía digital
Fotografía digital educativa y web 2.0
La fotografia documental, l’anàlisi dels personatges urbans

Aquests i altres cursos de diverses temàtiques estan recollits a la Guia de cursos d’estiu 2012. Tots els cursos de la Guia es desenvolupen entre el 15 de maig i el 15 d’octubre, amb un total d’onze àrees acadèmiques: arts, humanitats, ciències de l’educació, ciències econòmiques, ciències jurídiques, ciències socials, medi ambient, ciències experimentals, ciències de la salut, estudis tècnics i altres. Per facilitar la tria de cursos, el web inclou un sistema de cerca avançada per àrea acadèmica, localitat on es fa el curs, marc organitzatiu, número de curs i també hi ha la possibilitat de fer cerques geogràfiques de cursos a través d’un mapa.

Un any més, els estudiants universitaris podran obtenir reconeixement acadèmic en un gran nombre de cursos i obtenir ajudes a la mobilitat entre les universitats de la Xarxa, i amb el programa DRAC Estiu, una línia d’ajuts a la mobilitat per assistir a algun dels cursos o activitats que figuren a la Guia. Des de fa 18 anys, mitjançant la publicació anual de la Guia de cursos d’estiu, la Xarxa Vives promou la coordinació i l’intercanvi en els cursos que realitzen les 21 universitats que en formen part i altres entitats vinculades a aquestes.