Posa música al teu estiu amb els cursos de la Xarxa Vives

Castelló de la Plana, Barcelona, Palma.- 18/07/2012.-La creativitat és un dels objectius fonamentals de l’educació musical en la pedagogia del segle XXI. Se’ns exigeix ser creatius en tots els aspectes i per això el/la docent ha d’aplicar i oferir una metodologia que desenvolupe imaginació, espontaneïtat i originalitat de l’alumnat. En aquest sentit, la Universitat Jaume I organitza la segona edició del curs Creativitat i expressió musical que tindrà lloc del 23 al 26 de juliol.

Altres cursos sobre música? La Guia de cursos d’estiu recull també, entre altres, els cursos seguents:
Escoltar la imatge: aproximació a la música cinematogràfica
Beethoven
Dirección de banda
Música i patrimoni musical als Països Catalans
La música en Miguel Hernández
Veus femenines del Renaixement: creació i pensament

Aquests i altres cursos sobre diferents temàtiques estan recollits entre els 671 cursos de la Guia de cursos d’estiu 2012. Tots els cursos de la Guia es desenvolupen entre el 15 de maig i el 15 d’octubre, amb un total d’onze àrees acadèmiques: arts, humanitats, ciències de l’educació, ciències econòmiques, ciències jurídiques, ciències socials, medi ambient, ciències experimentals, ciències de la salut, estudis tècnics i altres. Per facilitar la tria de cursos, el web inclou un sistema de cerca avançada per àrea acadèmica, localitat on es fa el curs, marc organitzatiu, número de curs i també hi ha la possibilitat de fer cerques geogràfiques de cursos a través d’un mapa.

Un any més, els estudiants universitaris podran obtenir reconeixement acadèmic en un gran nombre de cursos i obtenir ajudes a la mobilitat entre les universitats de la Xarxa, i amb el programa DRAC Estiu, una línia d’ajuts a la mobilitat per assistir a algun dels cursos o activitats que figuren a la Guia. Des de fa 17 anys, mitjançant la publicació anual de la Guia de cursos d’estiu, la Xarxa Vives promou la coordinació i l’intercanvi en els cursos que realitzen les 21 universitats que en formen part i altres entitats vinculades a aquestes.