Aprofita l’estiu i aprèn estratègies per aconseguir una feina ideal

Castelló de la Plana, Barcelona, Palma.- 20/08/2012.- La Universitat Miguel Hernández d’Elx organitza del 3 al 6 de setembre el curs Estratègies per aconseguir una feina ideal. El curs té com a objectius aprendre a delimitar el futur professional i a generar un pla tàcit o explícit que servisca de referència per aconseguir-ho; diagnosticar la situació laboral del context específic i millorar el coneixement propi; i generar alternatives estratègiques per aconseguir el somni de cada un i seleccionar les més adequades.

Aquests i altres cursos sobre diverses temàtiques estan recollits entre els 671 cursos de la Guia de cursos d’estiu 2012. Tots els cursos de la Guia es desenvolupen entre el 15 de maig i el 15 d’octubre, amb un total d’onze àrees acadèmiques: arts, humanitats, ciències de l’educació, ciències econòmiques, ciències jurídiques, ciències socials, medi ambient, ciències experimentals, ciències de la salut, estudis tècnics i altres. Per facilitar la tria de cursos, el web inclou un sistema de cerca avançada per àrea acadèmica, localitat on es fa el curs, marc organitzatiu, número de curs i també hi ha la possibilitat de fer cerques geogràfiques de cursos a través d’un mapa.

Un any més, els estudiants universitaris podran obtenir reconeixement acadèmic en un gran nombre de cursos i obtenir ajudes a la mobilitat entre les universitats de la Xarxa, i amb el programa DRAC Estiu, una línia d’ajuts a la mobilitat per assistir a algun dels cursos o activitats que figuren a la Guia. Des de fa 17 anys, mitjançant la publicació anual de la Guia de cursos d’estiu, la Xarxa Vives promou la coordinació i l’intercanvi en els cursos que realitzen les 21 universitats que en formen part i altres entitats vinculades a aquestes.

Tria què vols fer aquest estiu i no oblides que si ets estudiant universitari, a més a més, podràs obtenir reconeixement acadèmic en molts cursos.