Curs sobre lideratge professional i habilitats directives a Barcelona

Castelló de la Plana, Barcelona, Palma.- 23/08/2012.- La Universitat Pompeu Fabra ens proposa el curs Lideratge professional i habilitats directives que tindrà lloc a Barcelona, del 3 al 14 de setembre en el marc de la Guia de cursos d’estiu de la Xarxa. L’objectiu del curs és prendre consciència de com són les habilitats directives i acompanyar-ne el seu desenvolupament. Més concretament, saber què són les habilitats directives, guanyar consciència respecte a com és el lideratge d’un mateix, encarar una trajectòria professional amb sentit, conèixer què motiva, comprendre les diferents maneres que existeixen de negociar, estimular la creativitat per a la resolució de conflictes i saber què és l’estrès i quines tècniques existeixen per reduir-lo.

Aquests i altres cursos d’altres temàtiques estan recollits entre els 671 cursos de la Guia de cursos d’estiu 2012. Tots els cursos de la Guia es desenvolupen entre el 15 de maig i el 15 d’octubre, amb un total d’onze àrees acadèmiques: arts, humanitats, ciències de l’educació, ciències econòmiques, ciències jurídiques, ciències socials, medi ambient, ciències experimentals, ciències de la salut, estudis tècnics i altres. Per facilitar la tria de cursos, el web inclou un sistema de cerca avançada per àrea acadèmica, localitat on es fa el curs, marc organitzatiu, número de curs i també hi ha la possibilitat de fer cerques geogràfiques de cursos a través d’un mapa.

Un any més, els estudiants universitaris podran obtenir reconeixement acadèmic en un gran nombre de cursos i obtenir ajudes a la mobilitat entre les universitats de la Xarxa, i amb el programa DRAC Estiu, una línia d’ajuts a la mobilitat per assistir a algun dels cursos o activitats que figuren a la Guia. Des de fa 17 anys, mitjançant la publicació anual de la Guia de cursos d’estiu, la Xarxa Vives promou la coordinació i l’intercanvi en els cursos que realitzen les 21 universitats que en formen part i altres entitats vinculades a aquestes.