De la intel·ligència emocional a l’optimisme intel·ligent

Castelló de la Plana, Barcelona, Palma.- 29/08/2012.- La intel·ligència emocional proporciona les eines per afrontar les situacions noves amb una resposta adaptada. L’optimisme intel·ligent modula la percepció de la realitat i facilita l’anàlisi assossegada a la recerca de les millors opcions. Aquestes i altres qüestions seran tractades al curs De la intel·ligència emocional a l’optimisme intel·ligent que organitza la Universitat Miguel Hernández d’Elx del 10 al 13 de setembre a Sant Joan d’Alacant.

Aquests i altres cursos de diferents temàtiques estan recollits entre els 671 cursos de la Guia de cursos d’estiu 2012. Tots els cursos de la Guia es desenvolupen entre el 15 de maig i el 15 d’octubre, amb un total d’onze àrees acadèmiques: arts, humanitats, ciències de l’educació, ciències econòmiques, ciències jurídiques, ciències socials, medi ambient, ciències experimentals, ciències de la salut, estudis tècnics i altres. Per facilitar la tria de cursos, el web inclou un sistema de cerca avançada per àrea acadèmica, localitat on es fa el curs, marc organitzatiu, número de curs i també hi ha la possibilitat de fer cerques geogràfiques de cursos a través d’un mapa.

Un any més, els estudiants universitaris podran obtenir reconeixement acadèmic en un gran nombre de cursos i obtenir ajudes a la mobilitat entre les universitats de la Xarxa, i amb el programa DRAC Estiu, una línia d’ajuts a la mobilitat per assistir a algun dels cursos o activitats que figuren a la Guia. Des de fa 17 anys, mitjançant la publicació anual de la Guia de cursos d’estiu, la Xarxa Vives promou la coordinació i l’intercanvi en els cursos que realitzen les 21 universitats que en formen part i altres entitats vinculades a aquestes.