La governança en temps de crisi, protagonista als cursos d’estiu 2012

Castelló de la Plana, Barcelona, Palma.- 04/09/2012.- En temps de crisi es fa necessari abordar el nou marc en què es desenvolupen les administracions públiques, reflexionar sobre la necessitat de primar els aspectes d’eficiència i eficàcia en l’acompliment públic i el treball cooperatiu amb el sector privat i la societat civil . En aquest sentit, la Universitat Miguel Hernández d’Elx organitza el curs Governança en temps de crisi que tindrà lloc a Oriola, els propers dies 19 i 20 de setembre.

Altres cursos similars? La Guia de cursos d’estiu recull també, entre altres, els cursos seguents:
Jornades de governs locals (III)
Reinventat governs locals en temps de crisi

Aquests i altres cursos sobre diferents temàtiques estan recollits entre els 671 cursos de la Guia de cursos d’estiu 2012. Tots els cursos de la Guia es desenvolupen entre el 15 de maig i el 15 d’octubre, amb un total d’onze àrees acadèmiques: arts, humanitats, ciències de l’educació, ciències econòmiques, ciències jurídiques, ciències socials, medi ambient, ciències experimentals, ciències de la salut, estudis tècnics i altres. Per facilitar la tria de cursos, el web inclou un sistema de cerca avançada per àrea acadèmica, localitat on es fa el curs, marc organitzatiu, número de curs i també hi ha la possibilitat de fer cerques geogràfiques de cursos a través d’un mapa.

Un any més, els estudiants universitaris podran obtenir reconeixement acadèmic en un gran nombre de cursos i obtenir ajudes a la mobilitat entre les universitats de la Xarxa, i amb el programa DRAC Estiu, una línia d’ajuts a la mobilitat per assistir a algun dels cursos o activitats que figuren a la Guia. Des de fa 17 anys, mitjançant la publicació anual de la Guia de cursos d’estiu, la Xarxa Vives promou la coordinació i l’intercanvi en els cursos que realitzen les 21 universitats que en formen part i altres entitats vinculades a aquestes.