21 de setembre de 2012, primer Dia de la Cooperació Europea

Perpinyà, Girona, Lleida.- 11/09/2012.- Gairebé 40 països participaran el 21 de setembre en el primer Dia de la Cooperació Europea, una oportunitat per a donar visibilitat al treball dels programes de cooperació transfronterera com el POCTEFA Cultur Pro. Durant la setmana del 17 al 23 de setembre es duran a terme activitats públiques i a més de la diversió, es garanteix una oportunitat per a descubrir totes les millores que aquestes iniciatives han portat a tots els aspectes de la vida quotidiana, des de la creació d’ocupació a la millora de l’atenció sanitària, la protecció del medi ambient, el transport o l’energia. Aquest event, organitzat per la xarxa Interact, rep un suport total de la Comissió Europea.

Des de la Comunitat de Treball dels Pirineus s’ha previst organitzar activitats artístiques per a donar visibilitat a la cooperació en el marc del POCTEFA. Abans, el 21 de setembre, es realitzarà el lliurament de premis de les obres participants al concurs d’art Frontera, espacio de cooperación i al seu torn, es durà a terme una acció d’art al carrer a Pamplona per tal d’esborrar fronteres.