El professor Bradley Epps, encarregat de la lliçó inaugural del curs 2012-2013 dels estudis catalans a l’exterior

Castelló de la Plana, Barcelona, Palma.- 19/09/2012.- Enguany, l’acte d’inauguració de curs 2012-2013 dels estudis catalans a l’exterior comptarà amb la participació del professor de la Universitat de Harvard Bradley Epps, qui s’encarregarà de la lectura de la lliçó inaugural, amb el títol Solitud a la ciutat: Víctor Català i Mercè Rodoreda . L’acte tindrà lloc el proper 28 de setembre a la Universitat de Barcelona (UB).

El professor Epps és catedràtic de Llengües i Literatura Romàniques a la Universitat de Harvard, i ha publicat gairebé un centenar d’articles sobre literatura moderna, cinema, art, arquitectura la teoria queer i la immigració d’Espanya, Amèrica Llatina, Catalunya, Estats Units i França. És autor d’obres com Significant Violence: Oppression and Resistance in the Narratives of Juan Goytisolo (Oxford UP); Spain Beyond Spain: Modernity, Literary History, and National Identity (amb Bill Johnson-González i Keja Valens, Harvard UP); All About Almodóvar: A Passion for Cinema (amb Despina Kakoudaki: Publicacions de la Universitat de Minnesota).

L’acte d’inauguració de curs tindrà lloc al Paranimf de l’Edifici Històric de la UB a les 12 h i es podrà seguir la retransmissió en directe a través del web www.vives.org.