Curs «Gèneres, identitats i estils en la ficció»


Castelló de la Plana, Barcelona, Palma.- 09/10/2012. El Consorci Universitat Internacional Menéndez Pelayo Barcelona (CUIMPB) – Centre Ernest Lluch, en col·laboració amb la Secció Filològica de l’Institut d’Estudis Catalans organitza el curs Gèneres, identitats i estils en la ficció: entre el col·loquial i l’estàndard.

El seu objectiu és, més enllà dels criteris normatius que han d’orientar la varietat estàndard, analitzar i trobar propostes més o menys generalitzables per als registres col·loquials de ficció a la televisió, el teatre i el cinema.

Les sessions tindran lloc els propers dies 17 i 18 d’octubre. La inauguració i la cloenda aniran a càrrec de Joan Fuster Sobrepere, director acadèmic del CUIMPB, i Isidor Marí, director del curs i president de la Secció Filològica.