Acte sobre Pompeu Fabra el 16 octubre al Palau de la Generalitat de Catalunya

Castelló de la Plana, Barcelona, Palma.- 15/10/2012. El dia 16 d’octubre, a les 19.30 h, es farà al Palau de la Generalitat de Catalunya un acte dedicat a Pompeu Fabra, amb motiu del centenari de la publicació de la seva primera gramàtica i de l’edició del volum 8 de les Obres Completes de Fabra.

L’acte serà presidit pel conseller de Cultura de la Generalitat de Catalunya i hi intervindran també el president de l’Institut d’Estudis Catalans, el president de la Secció Filològica, el senyor Jordi Mir, codirector de les Obres Completes, i la directora general de Política Lingüística, Yvonne Griley.

Si hi voleu assistir, us agrairem que ens ho confirmeu a l’adreça sf@iec.cat i us informarem de com heu de procedir per a accedir al Palau.