Recta final de les activitats de l’Any Fuster a les universitats

Castelló de la Plana, Barcelona, Palma.- 05/11/2012.-La Universitat Jaume I i la Universitat de València organitzen les darreres activitats de l’Any Fuster, amb motiu del 90 aniversari del naixement de l’escriptor i intel·lectual valencià, així com els 50 anys de la publicació de l’assaig Nosaltres els valencians, la seua obra amb més impacte.

En aquest sentit, la Llotja del Cànem, seu de la Ciutat de la Universitat Jaume I, acull avui, a les 19 hores, una nova jornada del Club de Debat titulada Nosaltres, els valencians del futur, on s’abordarà com són els valencians mig segle després, els canvis que s’han produït i quines són les accions a realitzar per a reeixir com a poble.

En el debat, que es celebrarà a la sala d’exposicions de la Llotja, participaran Josep V. Boira, professor de la Universitat de València i escriptor; Artur Aparici, professor de la Universitat Jaume I i sociòleg, i Toni Mollà, professor de la Universitat de València i sociolingüista. L’acte serà moderat pel sociolingüista i delegat de l’Institut d’Estudis Catalans a Castelló, Vicent Pitarch. La sessió es podrà seguir en directe a través del servidor de vídeo de l’UJI. Per a més informació visiteu www.llotja.uji.es.

D’altra banda, la Universitat de València organitza la IX Jornada Joan Fuster. Sobre Nosaltres els valencians que tindrà lloc a les 9.30 h a la Casa de la Cultura de Sueca. La jornada comptarà amb les intervencions d’Agustí Colomines, María José Badenas, Francesc Pérez i Moragón, Manuel Alcaraz i Ferran Archilés.

Més informació sobre els actes previstos ací.